Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
 SURFPLATTOR
 BÄRBARA DATORER
 KABLAR
 KOMPONENTER
 LAGRING
 MÖSS & TANGENTBORD
 NÄTVERK
 PROGRAMVARA
 SKRIVARE/FAX
 TILLBEHÖR
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Fritextfilter:
ASUS  RT-AC51U

ASUS RT-AC51U är en snabb router med femte generationens WiFi (5G WiFi). Med en hastighet på 300 Mbps vid 2,4 GHz och hela 433 Mbps vid 5 GHz med dubbla frekvensband och kraftfulla antenner får du en internetanslutning att lita på. Med USB-ingången kan du ansluta extra lagringsenheter och dela ditt innehåll till ditt nätverk. Och med ASUS AiClud kan du komma åt dina filer var du än befinner dig.

Enkel installation
Genom att följa det tre enkla installations-stegen är du igång på nolltid. Anslut det nödvändiga kablarna , aktivera installationsguiden genom att öppna webbläsaren och sedan avsluta guiden när du är klar och är du igång att surfa. Detta gör att du slipper komplicerade handböcker och manualer.

ASUS AiCloud - kom åt dina filer vart du än befinner dig
Asus AiCloud låter dig ha komma åt dina filer vart du än har internetanslutning. Ditt hemmanätverk och filer kan länkas till den medföljande Aicloud appen som är kompatibel för IOS och Android , eller till personlig URL i webbläsare. Detta gör det möjligt att kolla film och foton på din smartphone eller surfplatta utan att du behöver ha filen lagrad på din enhet. Du kan även streama dina foton och filmer med vänner genom att använda den nya router-to-router sync funktionen som ständigt upprätthåller ett synkroniserings flöde mellan filer och användare.

USB-port
Tack vare den funktionella USB-porten kan du göra mycket mer än med en vanlig router. Plugga in en USB-hårddisk för att få en omedelbar server för dina filer. Koppla in en USB-printer och få tillgång via flera enheter. Du kan även koppla in 3G/4G mobila bredabnd - det gör att du allt kan vara säker på att ha en trygg uppkoppling. Uttaget tillåter dig till och med att ladda din smartphone eller surfplatta!

VPN-server
Du kan på ett enkelt sätt konfigurera en VPN- server för att få internetaccess och dataåtkomst- oavsett var du är. Data överförs säkert och konfidentiellt med PPTP - kryptering.

599:-

Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner