Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
 FOTO & VIDEO
 HEMMABIO & HIFI
 HÖRLURAR
 KABLAR
 SPELKONSOLER & SPEL
 TELEFONER & NAVIGATION
 TV & PROJEKTOR
 ÖVERVAKNING
 ÖVRIGT
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Fritextfilter:
BATTLEFIELD  V - Xbox One

Delta i den största konflikten i mänsklighetens historia med Battlefield™ V när serien går tillbaka till sina rötter i en helt ny skildring av andra världskriget. Ta dig an fysiska och storslagna flerspelarstrider med din grupp i lägen som enorma Grand

Operations och samarbetsläget Combined Arms, eller bevittna mänskligt drama som utspelar sig mot bakgrund av den globala konflikten i War Stories för en spelare. Medan du kämpar på episka, oväntade platser över hela världen kan du njuta av det mest innehållsrika och uppslukande Battlefield-spelet hittills.

Innehåll

  • Andra världskriget som du aldrig sett det tidigare – Ta striden till oväntade men avgörande ögonblick i kriget när Battlefield går tillbaka till sin början.
  • Strider för 64 spelare i det totala krigets kaos – Led ditt kompani i fullskaliga flerspelarstrider med nya upplevelser som det enorma läget Grand Operations. Ta dig an klassiska lägen som Conquest, eller skapa en grupp med vänner i samarbetsläget Combined Arms.
  • Det mest fysiska Battlefield-spelet någonsin – Manövrera genom slagfältet med en ny uppsättning rörelser, befästningar och mobila verktyg för förödelse .
  • Spela nya War Stories – Bevittna mänskligt drama som utspelar sig mot bakgrund av den globala konflikten i enspelarläget War Stories. Åk skidor utför norska berg medan du kämpar om kontroll över försörjningslinjer för kärnvapen, kämpa vid fronten med de franska kolonialtrupperna eller kämpa bakom fiendens linjer i Nordafrika med ett vanartat gäng som skickats för att sprida kaos.
  • Tides of War – Ge dig ut på en resa där kontinuerliga leveranser av nytt innehåll tar dig och ditt kompani till ett otroligt antal viktiga platser i andra världskriget där nya slagfält och ny utrustning väntar.
699:-
CALL OF DUTY  Infinite Warfare - Xbox One
349:-
FORZA HORIZON  3 - Xbox one

Releasedatum: 27. september 2016

Du har kontrollen på Horizon Festival. Anpassa allt, anställ och avskeda dina vänner och utforska Australien i fler än 350 av världens bästa bilar. Gör din Horizon till den perfekta hyllningen till bilar, musik och friheten på den öppna vägen. Hur du gör är upp till dig.

Ta kontroll över din Horizon Festival
Med den nya Horizon Blueprint-funktionen har du makten att skapa och dela din anpassade gameplay. Du kan till och med anlita vänner som får uppträda under festivalen och ge dig fler fans. Om de inte ger dig fler fans, är det bara att sparka dem!

Upptäck ett spännande nytt körningsspelsätt
Hoppa över områden märkta som fara, konvojer, glidzoner och uppvisningar håller dig på tårna mot en flotta av racerbåtar, en jättelik zeppelinare och mycket annat.

Anpassa allt
Välj din egen förarkaraktär, anpassa dina bilar, skapa personliga nummerplåtar – och välj din egen biltuta. Kör till din favoritmusik från åtta olika radiokanaler eller skapa en anpassad kanal med din egen spellista.

Ge dig ut på ett biläventyr i samarbetsläge online
Utöver icke-linjärt spel och multiplayerracing för 12 spelare online , innebär det helt nya samarbetsläget online för fyra spelare att du och dina vänner kan uppleva variationen, tävlingskänslan och belöningarna i en Horizon-kampanj tillsammans för första gången.

599:-
MAFIA  III - Xbox One

Året är 1968 och om det är en sak Lincoln Clay har lärt sig efter flera års tjänstgöring i Vietnam så är det en sak: familjen är inte den man föds med, det är den man dör för. Nu är han hemma i New Bordeaux och fast besluten om att lämna sitt kriminella förflutna bakom sig. Men när svarta maffian, Lincolns surrogatfamilj, blir förrådd och utplånad av den italienska maffian, bestämmer han sig för att bygga upp en ny familj ur askan av den gamla. Nu rustar han för en militärgradig hämndaktion mot de ansvariga. Det kommer att krävas intensiva eldstrider, dödliga slagsmål, vansinneskörning och ett skarpt sinne. Men med rätt folk, svåra beslut och lite skit under naglarna är det möjligt att ta sig till toppen av stadens undre värld.

NEW BORDEAUX, NEW ORLEANS I NYTOLKNING ÅR 1968
En omfattande, mångkulturell och osäker öppen värld som styrs av maffian och korrumperade tjänstemän. Den är noga utsmyckad med sevärdheter, ljud och den känslomässigt laddade atmosfären från den tiden.

EN OFRIVILLIG OCH LIVSFARLIG ANTIHJÄLTE
Axla rollen som Lincoln Clay, en föräldralös Vietnamveteran fast besluten om att hämnas på den italienska maffian för att de utplånade det närmaste till familj han någonsin haft, svarta maffian.

HÄMNAS HUR DU VILL
Välj en spelstil som passar dig. Storma in med tunga vapen eller döda från skuggorna medan du använder Lincolns militära utbildning och insamlad information för att krossa den italienska maffian.

EN NY FAMILJ UR ASKAN AV DEN GAMLA
Bygg upp ett brottssyndikat på ditt eget sätt genom att välja vilka löjtnanter du vill belöna, och vilka du förråder ...

599:-
MASS EFFECT  Andromeda - Xbox One
699:-
QUANTUM BREAK  Xbox One

RELEASE 2016-04-05

Ett blockbuster spel med tids förstärkt action och en rafflande berättelse som väcks till liv på ett sätt som aldrig tidigare gjorts i spelvärlden.

Från Remedy Entertainement, mästarna av cinematisk actionspel, kommer ett tids förstärkt rafflande blockbuster spel.

Tiden är ditt bästa vapen då slutet av tiden hotar.

En intensiv och spännande berättelse som väcks till liv på ett sätt som aldrig tidigare gjorts genom att blanda gameplay och en gripande live action show. Ett blockbuster spel med tids förstärkt action och en rafflande berättelse som väcks till liv på ett sätt som aldrig tidigare gjorts genom att blanda gameplay och en gripande live action show.

Tiden själv splittras under ett experiment att resa i tiden, Jack Joyce kämpar mot hemligheternas Monarch Solutions för att sätta saker rätt innan det är försent.

De handligar som du gör och de beslut du fattar formar spelupplevelsen och skapar en ny och unik underhållningsupplevelse..

• Djupgående, snabb berättande upplevelse skapad av Remedy Entertainment

• Live action i toppkvalitet som direkt påverkas av de val som görs i spelet

• Stjärnspäckade skådespelare • En berättelse, berättad på många sätt

• Tids förstärkt actionspel

• Navigera episka scener av förstörelse eftersom de hoppar framåt och bakåt i bruten tid

• Narrativa förbindelser i tid

599:-
 

Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner