Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
 FOTO & VIDEO
 HEMMABIO & HIFI
 HÖRLURAR
 KABLAR
 SPELKONSOLER & SPEL
 TELEFONER & NAVIGATION
 TV & PROJEKTOR
 ÖVERVAKNING
 ÖVRIGT
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
SENAST VISADE+
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
DENNA VARA TILLHÖR FÖLJANDE KATEGORI:
HEMELEKTRONIK » SPELKONSOLER & SPEL » MICROSOFT XBOX ONE » SPEL

Tipsa en vän om denna produkt!

Dela på Facebook

NHL
17 - Xbox one

Vårt art.nr:
60096899
Tillv. art.nr:
5030933116412

599:-
Antal:

Lagerstatus:
Postorder

Eksjö
Eskilstuna
Gävle
Ronneby
Vimmerby
Vårby

Leverantör

Produktinformation

Releasedatum: 15. september 2016

Helt nya spellägen, nya och mer omfattande upplevelser i populära lägen och det bästa spelet på isen någonsin gör NHL 17 till det mest spännande EA SPORTS NHL-spelet hittills.

NYA SPELLÄGEN
Det spelar ingen roll hur du föredrar att spela – NHL 17 levererar nya spellägen som tar dig närmare dina favoritlag och -spelare. Upplev en spännande draftkväll och sätt ihop ditt drömlag i Draft Champions eller spela för Sveriges stolthet (eller med något annat favoritlandslag) i World Cup i ishockey.

Om Be a GM faller dig mer i smaken så har det utvecklats till Franchiseläget, där du ges ansvaret över allt från försäljning inne på arenan till att bygga nya arenor.

SPELA PÅ DITT SÄTT
Dominera alla zoner med fullständig kontroll från sarg till sarg med autentiska målvakter med positionsmedvetenhet och räddningsintelligens.

Upplev helt nya kamper framför mål i både offensiv och defensiv zon samt de helt nya målgesterna som förmedlar känslorna efter ett riktigt snyggt mål.

FAVORITSPELLÄGEN
Ta ditt EA SPORTS Hockey League-lag till nästa nivå genom att klättra i rankingarna för att låsa upp anpassningsföremål och skaffa ett unikt utseende, eller använd den helt nya arenaskaparen för att spela på den hemmaplan du alltid drömt om.

Fira stora karriärögonblick i Be A Pro och upplev det mest spännande Hockey Ultimate Team någonsin med introduktionen av lagsynergi som helt och hållet ändrar sättet på vilket du bygger upp och spelar med ditt drömlag.

VÄSSA DITT SPEL
Vare sig du tävlar online för elitstatus eller snörar på dig skridskorna för första gången kommer nästa generation av de hyllade funktionerna Visual On-Ice Trainer och tränarfeedback att lära dig de färdigheter du behöver för att förbättra ditt spel.

Bättre kontroll över spelinställningar och nya reglage ger dig möjligheten att ställa in den hockeystil som du älskar att spela - från snabba och actionspäckade matcher till den mest realistiska simuleringen.
Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner