Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
 FOTO & VIDEO
 HEMMABIO & HIFI
 HÖRLURAR
 KABLAR
 SPELKONSOLER & SPEL
 TELEFONER & NAVIGATION
 TV & PROJEKTOR
 ÖVERVAKNING
 ÖVRIGT
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
SENAST VISADE+
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
DENNA VARA TILLHÖR FÖLJANDE KATEGORI:
HEMELEKTRONIK » SPELKONSOLER & SPEL » MICROSOFT XBOX ONE » SPEL

Tipsa en vän om denna produkt!

Dela på Facebook

DOOM
Xbox One

Vårt art.nr:
60096139
Tillv. art.nr:
DOOMXBOX1

599:-
Antal:

Lagerstatus:
Postorder

Eksjö
Eskilstuna
Gävle
Ronneby
Vimmerby
Vårby

Leverantör

Produktinformation

Preliminärt releasedatum 2016-05-13

id Software, studion som banade väg för FPS-genren och uppfann flerspelarläget Deathmatch, är tillbaka med DOOM, ett brutalt roligt och utmanande modernt skjutspel.

Blodtörstiga demoner, omöjligt förödande vapen och snabba, smidiga rörelser lägger grunden för intensiva strider i förstapersonsperspektiv, oavsett om du förintar demonhorder i helvetets avgrunder i enspelarkampanjen eller tävlar mot dina vänner i flerspelarlägena.

Utöka spelupplevelsen med spelredigeraren DOOM SnapMap för att enkelt skapa, spela och dela med dig av innehåll med hela världen.

Du är här av en anledning. Union Aerospace Corporations enorma forskningsanläggning på Mars har övermannats av fasansfulla demoner, och bara en person står mellan deras värld och vår. Som ensam DOOM Marine har du inkallats för att göra en sak: döda allihop.

Innehåll:
• En kampanj i rasande tempo
Du kan inte ta skydd eller stanna för att läka dig när du slår tillbaka helvetets demonhorder. Kombinera din arsenal med futuristiska och ikoniska vapen, uppgraderingar, rörelser och ett avancerat närstridssystem för att slå, stampa, krossa och spränga demoner på kreativa och våldsamma sätt.

• Nypremiär för id Multiplayer
Krossa motståndet i DOOM:s ikoniska, fartfyllda arenastrider. Utplåna fiender i både klassiska och nya spellägen med din egen blandning av skicklighet, kraftfulla vapen, vertikala rörelser och unika krafter som låter dig spela som demon.

• Gränslösa möjligheter
DOOM SnapMap, en kraftfull men lättanvänd spel- och nivåredigerare, möjliggör gränslösa spelupplevelser på alla plattformar. Alla spelare kan snabbt och enkelt sätta ihop och anpassa kartor oavsett tidigare erfarenhet, och till och med lägga till spelregler och ändra spelets logik för att skapa nya lägen. Spela din skapelse direkt, dela den med en vän eller gör den tillgänglig för spelare världen över med ett knapptryck.

• Förbokningserbjudande
Spelare som förbokar DOOM kommer att få Demon Multiplayer Pack, som innehåller en unik demonrustning med tre utseendevariationer, sex metalliska färger och tre id®-logotypmönster som kan fästas på vapen och rustning, samt ett paket med sex Hack Modules: engångsföremål som kan ge dig övertaget i en flerspelarmatch.
Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner