Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
 KAMPANJ
 JAKT - BOCK
 JAKT - DREV
 JAKT - EFTERSÖK
 JAKT - FÅGEL
 JAKT - LOCK
 JAKT - PASS
 JAKT - PÜRSCH
 JAKT - ÅTEL
 JAKTRADIO
 KÖTTHANTERING
 OPTIK & TILLBEHÖR
 RYGGSÄCKAR & VÄSKOR
 SLAKT
 STOLAR & SITTDON
 SÄKERHET
 TROFÉPRODUKTER
 VAPEN
 VAPENTILLBEHÖR
 VAPENVERKSTAD
 VERKTYG
 ACTIONKAMERA
 AMMUNITION
 BATTERIER
 FILMER
 FÄLLOR
 FÖRVARING
 HUNDTILLBEHÖR
 INSEKTSBEKÄMPNING
 JAKTKLÄDER
 JAKTKÄNGOR OCH SKOR
 KNIVAR OCH TILLBEHÖR
 KOMPASS
 LADDUTRUSTNING
 LUFT & PILBÅGE
 MATLAGNING
 PRESENTARTIKLAR
 RAST OCH MATSÄCK
 TRANSPORT
 VAPENVÅRD
 ÖVNINGSSKYTTE
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Fritextfilter:

All försäljning av dessa varor kan endast ske genom våra fysiska butiker.

Vid ev. frågor kontakta personalen i butiken.

BRENNEKE  TIG 7mm Rem Mag 11,5g

20st/ASK

Kulkonstruktionen hos TIG® och TUG® orsakar en svamplik deformation av den bakre kärnan, vilket tillsammans med den nickelpläterade kopparmanteln gör att maximalt med energi frigörs vid anslag. Manteln bidrar dessutom till en optimal penetration och oslagbar precision. Brenneke TIG® och TUG® har också en speciell utformning på kulan som medför att den skär sig igenom hår vid anslag, och dess bakdel är utformad som en spets, vilket ytterligare lyfter dess ballistiska egenskaper.

Kaliberrekommendationer

800:-
GECO  Express 7mm Rem Mag 10,0g

20st/ASK

840:-
HORNADY  IB SPF 7mm RM

HORNADY 7MM REM MAGNUM 154GR INTERBOND SUPERFORMANCE

Hornady Superformance serien levererar upp till 60 mps högre utgångshastighet än annan ammunition. Detta pågrund av dess krutblandning i Superformance serien. Hornady interbondkulan behåller mer än 90% av sin vikt efter träff även genom ben. Interbondkulan expanderar omedelbart vid träff och det bidrar till maximal anslagsenergi.

20 st/ask

689:-
NORMA  Barnes TSX 9,1g (17054)

Detta är inget annat än en nedkalibrerad 308 Winchester. Från början en wildcat som främst användes till siluettskytte. Den standardiserades av Remington 1980.

Metallsiluettskytte har sitt ursprung i Mexico och går ut på att träffa och välta en metallplatta formad som ett djur. Beroende på vilket djur som avbildas varierar skjutavståndet från 200 till 500 meter. Önskvärt är en lätt rekyl men ändå tillräcklig kraft i kulan för att välta figuren oavsett var den träffar målet.

Skyttarna upptäckte att 308 Winchester gav onödigt mycket rekyl och krympte därför halsen till att passa en 7 mm kula. Resultatet blev en patron som gav bra precision, relativt flack kulbana, lätt rekyl och tillräckligt med energi för att välta målen på 500 meter.

Hylskapaciteten är mindre än i 7x57 Mauser. I de korta mekanismer som normalt används, krävs det ganska djup isättning av kulor som är tyngre än 140 grain. Följden av detta är att den inte matchar 7x57:ans prestanda med normala jaktladdningar. För jaktändamål är 7mm-08 Remington väl lämpad för mellanstort vilt, även på långa avstånd, speciellt för de som tycker om kortrepeterande vapen. Av detta skäl har patronen blivit populär bland de som föredrar lätta vapen.

1 185:-
NORMA  Jaktmatch 7mm Rem Mag (17026)

Norma jaktmatch är anpassad så att träningen blir så verklighetstrogen sommöjligt, men till ett lägre pris än med jaktammunition! Övningsskyttet ochanvändandet av helmantlade patroner är en stor och viktigt del utav jakten.Norma har därför byggt ut sitt jaktmatch-program. En nyutvecklad patron förtoppjakt där ballistik, precision och kulans utformning är optimal förtoppjakt; en halvtrubbig helmantelkula har bättre effekt vid toppfågeljaktän en ordinär torpedkula. Pris/ASK (50 skott)

855:-
NORMA  Oryx 7mm Rem Mag 10,1g

20st/ASK

Normas Oryxkula är tillsammans med Vulcan en populär kula för de flesta jaktformerna. Norma är kända för bra kvalitet och noggrant tillverkade patroner.

950:-
NORMA  Tipstrike 7mm Rem Mag 10,4g
995:-
NORMA  Vulkan 7mm Rem Mag 11,0g (17024)

20st/ASK

Normas mest populära jaktkula. Vulkankulan hinner tränga in en bit i djurkroppen innan uppsvampningen startar, men expansionen bidrar i de flesta fall till ett snabbt dödande skott och korta flyktsträckor vid lungträffar. Vulkan är förstärkt i spetsen genom en invikning av manteln vilket skyddar kulan från deformation i magasinet.

599:-
SAKO  Hammerhead 7mm Rem Mag 11,0g

20st/ASK

SAKO Hammerhead

Detta är tung blyspetskula framtagen för grövre kalibrar. Konstruktionen är speciellt anpassad för älg och annat grövre vilt. Kärnan är bondad till manteln vilket gör att kulan håller ihop även om den träffar hårda ben. Kontrollerad och stor expansion av kulan ger snabbt resultat i viltet.

499:-
SAKO  Powerhead II 7mm rem 9,7g

Powerhead II är en blyfri jaktammunition, där Barnes TTSX-kulan använts för att skapa en kostnadseffektiv patron med mindre miljöpåverkan.
Polymerspetsen på kulan ger den bättre ballistiska egenskaper och snabb effektiv expansion.

1 349:-
 

Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner