Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
 KAMPANJ
 JAKT - BOCK
 JAKT - DREV
 JAKT - EFTERSÖK
 JAKT - FÅGEL
 JAKT - LOCK
 JAKT - PASS
 JAKT - PÜRSCH
 JAKT - ÅTEL
 JAKTRADIO
 KÖTTHANTERING
 OPTIK & TILLBEHÖR
 RYGGSÄCKAR & VÄSKOR
 SLAKT
 STOLAR & SITTDON
 SÄKERHET
 TROFÉPRODUKTER
 VAPEN
 VAPENTILLBEHÖR
 VAPENVERKSTAD
 VERKTYG
 ACTIONKAMERA
 AMMUNITION
 BATTERIER
 FILMER
 FÄLLOR
 FÖRVARING
 HUNDTILLBEHÖR
 INSEKTSBEKÄMPNING
 JAKTKLÄDER
 JAKTKÄNGOR OCH SKOR
 KNIVAR OCH TILLBEHÖR
 KOMPASS
 LADDUTRUSTNING
 LUFT & PILBÅGE
 MATLAGNING
 PRESENTARTIKLAR
 RAST OCH MATSÄCK
 TRANSPORT
 VAPENVÅRD
 ÖVNINGSSKYTTE
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Fritextfilter:
GYTTORP  Textil & Läderimpregnering

Kan användas på de flesta typer av skinn, mocka, textiler, skor, tält, båtkapell mm
Ger ett osynligt skydd mot fukt och smuts. Medlet gör inte ytan stel. Lämnar ej fläckar och klibbar inte. Sprayas på ren och torr yta. För effektivt skydd måste ny impregnering ske efter upprepade tvättar.

99:-
NIKWAX  TX-Direct
Lättanvänt impregneringsmedel för vattentäta kläder för att återuppta andningsförmågan och vattentäthet.

Egenskaper för Nikwax TX Direct Wash-In:

Nikwax TX Direct Wash-In är ett impregneringsmedel gjord för att återuppta och förbättra vattentäthet. Rekommenderas för Gore-Tex och liknande ånggenomsläppliga plagg utan absorberande foder.


• Huvudanvändning: För vattentäta, ventilerande klädesplagg och utrustning

• Går att använda på Gore-Tex, eVENT och andra membrankläder

• Volym: 300 ml och 1000 ml


Nikwax TX Direct Spray-On:

Nikwax TX Direct Spray-On är idealiskt för laminat och beläggningar, klädesplagg med bikomponentfoder, syntetiska sovsäckar och artiklar som inte bör maskintvättas.

• Samma egenskaper som Nikwax TX Direct Wash-In fast på sprayflaska anpassat för plagg och utrustning som inte bör maskintvättas.

179:-
PINEWOOD  Spray on waterproofer

En fantastisk 3-i-1 produkt
Tillför kläder och utrustning (t.ex. ryggsäckar, handskar osv.) en mycket slittålig vattenavvisande impregnering. Impregneringen förhindrar att ytterplagg, vid regn, ökar i vikt samt att plaggen behåller sina andnings egenskaper.
Produkten har utvecklats för att dölja, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.ex. svett) samt andra källor till lukt som gör jägaren enkel att upptäcka av vilt. Denna doftabsorberande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till framgångsrik jakt utan att behöva fundera mycket över vindens riktning.
Viltets sinnen är känsliga och ser/känner av jägaren på långt håll. Denna produkt som är luktfri innehåller erkända Sentz UV-Abzorber®, vilket hindrar jaktplagg från att ”skina/lysa” i djurens ögon (rådjur m.fl. kan se ljus och färger i UV-Spektrumet, människor gör det inte) och därmed minskar risken att upptäckas av vilt. Detta leder till fler och säkrare skottillfällen närmare viltet utan att bli upptäckt.

Lämplig för alla slags jaktkläder med eller utan membran. Även med fördel användbart på fleece, softshell och andra syntetiska eller bomullsmaterial. Denna produkt kan appliceras på alla dina favorit kläder. Även lämplig för annan utrustning som väskor, handskar, ryggsäckar, etc.

För maximalt vittringskontroll rekommenderas att först tvätta plagget i tvättmedlet Hunting-Wash-in-Cleaner by Pine-tech™ och därefter applicera spray innan jakt.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

Storlekar
300 ml

219:-
PINEWOOD  Wash in Cleaner

Ett unikt funktionstvättmedel avsett för jaktkläder. Tvättar rent, döljer, neutralisera och absorbera mänsklig vittring/doft (t.ex. svett) samt andra källor till lukt som oftast gör jägaren enkel att upptäcka av vilt. Denna doftabsorberande egenskap ger jägaren betydligt större chanser till framgångsrik jakt utan att behöva fundera mycket över vindens riktning. Produkten återger membran/beläggningar deras ursprungliga andningsegenskaper. Produkten innehåller erkända Sentz UV-Abzorber®, vilket hindrar jaktplagg från att ”skina/lysa” i djurens ögon (rådjur m.fl. kan se ljus och färger i UV-Spektrumet, människor gör det inte) och därmed minskar risken att upptäckas av vilt. Detta leder till fler och säkrare skottillfällen närmare viltet utan att bli upptäckt.

Produkten innehåller inga optiska vitmedel eller parfymer. Miljövänligt och vattenbaserat.
Lämplig för alla slags jaktkläder med eller utan membran. Även med fördel användbart på fleece, softshell och andra syntetiska eller bomullsmaterial.

För maximalt vittringskontrollerande och impregnerade resultat, rekommenderas att, efter tvätt och just innan plaggen skall användas, behandla dessa med Hunting-Spray-on-Waterproofer by Pine-tech™.

Produkten är utvecklad av ett företag i Belgien med bl.a. ett stort antal kunder i USA. I USA är doftkontroll oerhört stort och varit så under en längre period inom framförallt jakt med pilbåge där det är av yttersta vikt att komma nära viltet

Storlekar
300 ml

179:-
WILDGAME  Impregnering 400ml spray

Silikon Impregnering 400 ml Spray. Sprayburkarna innehåller inga skadliga eller brandfarliga ämnen, vi använder kolsyra som drivmedel!

129:-

Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner