Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
 HUS & HEM
 SKÖNHET & HÄLSA
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Fritextfilter:
PANASONIC  KX-HN6010 Home Safety startpaket

Gör ditt hem smartare genom att installera ett säkerhetspaket från Panasonic.
Med ett Home Safety-paket från Panasonic gör du ditt hem säkrare och smartare. Systemet bygger på flera olika sensorer, kameror och enheter. Det är du som bestämmer hur saker och ting ska reagera och fungera. Med en användarvänlig app i din telefon ställer du in hela systmet. Komplettera med en siren och du har en fullfjädrad larmlösning helt befriad från dyra månadsavgifter.

Startpaketet innehåller
Home Safty Hub, en magnet brytare & en rörelse sensor.

Hela systemet styrs från en app. till Android eller iOS™.

Vill du ha ett säkrare och smartare hem?
Då är detta Home Safety startpaket rätt sätt att börja.

Komponenterna är enkla att installera med en app på din mobiltelefon/surfplatta och eftersom hela systemet är trådlöst slipper du stöka med sladdar.

När det känner av något, skickar sensorerna i paketet signaler antingen till din mobiltelefon/surfplatta eller till din fasta telefon. Andra Smart Home-enheter kan anslutas för att säkerställa att systemet går att anpassa för framtida behov.

Eftersom Panasonics Smart Home-system är trådlöst (DECT) är det också otroligt enkelt att installera. Anslut hubben till ditt nätverk, ladda ner kontrollappen på din smartphone och parkoppla de olika enheterna till hubben.

Även parkopplingen är busenkel. Parkoppling med "one-push" betyder just att du bara behöver trycka på en knapp på respektive enhet och en knapp på hubben. Så enkelt är det att koppla ihop enheterna, och det är lika enkelt att ansluta extra enheter till ditt smarta hemmasystem om du behöver fler.

1 480:-
PANASONIC  KX-HNA101 Smart Plug

Styrning av hushållsenergin
Använd din smartphone eller surfplatta för att läsa av Smart Plugs och tänd belysningen eller starta annan utrustning. Du kan skapa ett schema för dina Smart Plugs när de ska vara av/på. Dessutom kan du använda din smartphone/surfplatta för att granska förbrukningen hos en enhet ansluten till en Smart Plug.

Tänd belysningen automatiskt
Du kan använda din WiFi-anslutningen mellan din smartphone/surfplatta och nätverksroutern som en kontroll för att slå på/stänga av en Smart Plug. Ett exempel på hur funktionen kan användas är när du kommer hem och belysningen tänds automatiskt. Smart Plugs gör också att du kan sätta igång/stänga av elektrisk utrustning med hjälp av en sensor.

380:-
PANASONIC  KX-HNH100 Trådlös Handenhet

Talat meddelande på handenheten
Funktionen gör att du får information när en sensor (säljs separat) detekterat en händelse utan att titta på skärmen på din smartphone eller trådlösa handenhet. När en sensor larmar kan handenheten ange vilken sensor som har reagerat, var den sitter samt typ av detektion. Bekräftelsen hörs före signalen. *Endast i Holland, Spanien och Portugal. *2 språkstöd Spanien/Portugal: Spanska Holland: Engelska

Interkom-funktion
Du kan använda handenheten som en interkom i kombination med din smartphone och överföra inkommande samtal från den fasta telefonen till din smartphone. *1 Förutsätter en trådlös router för WiFi-anslutning. Förutsätter en hub (KX-HNB600) och en smartphone som kan anslutas till trådlöst nätverk. *2 Interkom-samtal mellan två smartphones är inte möjlig. *3 Samtal kan inte flyttas mellan smartphones.

480:-
PANASONIC  KX-HNP100 Backup-batteri

Reservkraft vid strömavbrott
Ett backup-batteri förser hubben, kameran eller larmet med ström i händelse av strömavbrott eller om någon skär av strömförsörjningen. 
*Kamera och larm säljs separat.

Meddelande om strömavbrott.
Hubben kan ringa upp ett förprogrammerat telefonnummer (fast telefon) om ett strömavbrott skulle inträffa.

499:-
PANASONIC  KX-HNS103 Vattendetektor

Vattensensor

När vattendetektorn (extra tillbehör) detekterar ett vattenläckage får appen i din smartphone automatiskt ett meddelande och hubben börjar signalera. Notifieringar kan kontrolleras 
både innanför och utanför hemmet.

299:-

Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner