0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Torsdag 28 april kl 16:30
Intropris blir medlem i Euronics

Efter beslut i Euronics styrelse 20 april 2011 har Intropris tagits in som ny medlem.

Euronics är en rikstäckande frivillig fackhandels-kedja med 152 butiker i Sverige. I butikerna finns allt från den enklaste köksradion till platta TV och ett stort utbud av tillhörande tjänster. I Europa finns Euronics i cirka 30 länder med totalt över 11.000 butiker. Inom Euronics samverkar man för att bland annat optimera sina inköp, och köper gemensamt från de ledande leverantörerna i branschen. För kunden innebär detta en mycket konkurrenskraftig prisbild och snabb tillgång till de senaste produktnyheterna.

För Intropris betyder medlemskapet att sortimentet i vår butik i Vimmerby successivt kommer att breddas, och att ytterligare tjänster som till exempel tilläggsförsäkringar och TV-abonnemang kommer att kunna erbjudas till kunderna.

”Vi ska fortsätta med det koncept som är grunden för Intropris, det vill säga ett brett utbud av varor inom många olika produktområden till konkurrenskraftiga priser, men medlemskapet i Euronics gör oss mycket starkare på till exempel IT-produkter”, säger företagets huvudägare Marcus Andersson.

Intropris grundades våren 2006 och var under de första två åren verksamt som en renodlad internetbutik. Under sommaren 2008 öppnades en butik vid Fiskaregatans köpcentrumområde i Vimmerby, och här har bolaget sedan 2010 även kontor och huvudlager. Utöver försäljning av hemelektronik arbetar Intropris även med ett växande sortiment av produkter inom jakt och fiske, där man också har egna agenturer, till exempel för kikarsikten från tyska Karl Kaps.

”Vimmerby är en liten ort, och under större delen av året behövs flera ben att stå på för att verksamheten ska vara lönsam”, förklarar Marcus. ”Jaktavdelningen utökas nu också med ytterligare vapenmärken, och vår förhoppning är att fler kunder ska hitta till oss i framtiden också för att köpa vapen, ammunition eller andra jaktanknutna produkter”, summerar Marcus.

”För Intropris är det ett stort steg framåt och en kvittens på att vi gjort rätt när Euronics godkänt oss som ny medlem”, menar Marcus, och hänvisar till att det är många villkor som ska uppfyllas innan man kan upptas som medlem.

”Välkommen till din lokala Euronicsbutik i Vimmerby”, hälsar Marcus tillsammans med butikschefen Glenn Lundin och resten av personalen.
Fredag 5 januari kl 13:47
Butikssäljare Vimmerby

Fredag 15 december kl 08:38
Leverans innan jul

Torsdag 30 november kl 09:05
Ta jullov! Betala först efter nyår.

Måndag 20 november kl 09:09
Intropris lanserar hemsida för aktieägareSnabba Leveranser
Låga Priser
Nöjda kunder sedan 2005

KAMPANJER
»Rabatt 200kr
»Rabatt 300kr
»50% REA
»Rabatt 700kr
»Rabatt 400kr
»Rabatt 100kr
»Fraktfritt
»Rabatt 50kr
»Rabatt 500kr
»20% REA
STORM R.I.P Roach 21cm/127gMörtimitation i naturlig storlek med bred profil. Otroligt effektiv.
129:-
 

JBL Clip 2Bärbar Bluetooth-högtalare med ett fantastiskt bra ljud. Upp till åtta timmars speltid med batteri.
590:-
 

GYTTORP VildsvinstjäraPRISSÄNKT
Slipp kladd med penslar och rinnande burkar.
99:-
 

` © copyright intropris.se 2005-2018 Sitemap

Läs våra recensioner