Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Söndag 9 september kl 14:11
Intropris blir varuhus

Den 9e september 2007 inleder Intropris.se lanseringen av en genomgripande förändring och utvidgning av sortimentet. Bland annat utökas verksamheten med produkter inom Jakt & Fiske, Sport & Fritid och Bil & Motor. Liksom tidigare är det i första hand kända märken som har prioriterats vid valet av produkter för respektive kategori, och målet är att snabbt få ett komplett och brett varuhussortiment.

Satsningen innebär att en stor mängd nya leverantörer har kontrakterats, och i förlängningen innebär detta grunden för fortsatt expansin av konceptet Intropris även utanför Sveriges gränser.

Intropris budgeterar en försäljningsökning delvis tack vare breddningen av sortimentet, men också som resultat av intensifierade satsningar på marknadsföring samt en ordentligt förbättrad och mer funktionell hemsida. Målsättningen är att under den kommande tolvmånadersperioden nå en omsättning om 75 mkr med positivt kassaflöde och rörelseresultat.

Bland de marknadsföringsinsatser som inleds märks bland annat sponsring av ett flertal populära TV-program i olika kommersiella kanaler. I kombination med en fortsatt satsning på Internetreklam och en ökad annonsering i bland annat dagspressen avser Intropris att etablera sitt varumärke i ett brett åldersspektra bland svenska konsumenter.
Fredag 18 januari kl 13:54
Intropris.se = Trygg E-Handel

Torsdag 15 november kl 17:09
Prova Braun i 60 dagar.

Söndag 9 september kl 14:11
Intropris blir varuhus

Torsdag 19 april kl 22:48
GNT ny leverantör till IntroprisSnabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner