Intropris slås ihop med ITAB Outdoor
Fr.o.m. 2019-03-05 kan ordrar kan ej läggas på intropris.se.
Inom en snar framtid kommer vi att erbjuda ett bredare jakt- och fiskesortiment i våra butiker och online.
För mer information klicka här!

   
  
0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
Måndag 19 mars kl 23:09
Avtal med Jello.se om listning

Genom avtal med Jello.se listas nu Intropris med produktsortiment på Jello.se, Butiker.se samt smarto.se.

Jello.se

JELLO är framtidens sökmotor med mätbara annonser. Med hjälp av mobil teknik har JELLO utvecklat nästa generation vägledande media där annonsören online och i realtid kan mäta annonsens effektivitet och framgång för att därefter enkelt kunna optimera eller ändra annonsen. JELLO ökar relationen mellan annonsörerna och användarna via riktade erbjudanden, exempelvis genom att användaren kan ladda ner rabattkuponger direkt från annonsen på Internet via SMS till sin mobiltelefon. På så sätt gör köparen aktiva val som ökar möjligheten till affär.

Jello.se erbjuder sina annonsörer möjligheten att välja de mest effektiva kombinationerna av Internet och mobila tjänster för att nå fram till potentiella köpare. JELLO strävar efter att ligga i framkant avseende möjligheterna för annonsörerna att nå ut med sin information. Internets innehåll kan uppdateras omedelbart, rabattkuponger och erbjudanden kan via SMS skickas ut direkt till köparen för att öka chanserna till affär och för att öka relationen med kunderna.

Internet
Internet ger annonsörerna möjlighet att ändra sina annonser och erbjudanden med omedelbar verkan för att söka efter bästa annonseffekt, eller för att passa med tillfälliga kampanjer.

Mobila tjänster
Mobila tjänster omfattar av användaren initierade nedladdningar av specialerbjudanden på en tjänst eller en produkt, riktade rabatter, tävlingar med sponsrade vinster etc. till mobiltelefon.

Butiker.se

Butiker.se ären av Sveriges bästa och mest kompletta butikskatalog för e-handel. Här kan konsumenten hitta just den Internetbutik som eftersöks oavsett storlek, sortiment eller bransch. Butiker.se är en marknadsplats där konsumenter och e-handlare möts. Via en fritextsökning, butikskatalog och övriga tjänster som erbjudanden, prisjämförelser med mera är det enklare för konsumenter att hitta de bästa Internetbutikerna när det gäller utbud, varumärken, produkter och/ eller pris.

Smarto.se
Smarto.se:s mål är att underlätta mötet mellan dig som konsument och de företag som säljer produkter på Internet.

Fler och fler konsumenter upptäcker hur enkelt och bekvämt e-handel är. Det finns ett brett utbud av handlare och ett enormt utbud av produkter. Vår ambition är att ge vägledning i detta.

Detta gör vi genom att samla e-handlare, deras produkter, och information kring produkterna och presentera dem på ett strukturerat och enkelt sätt. Vi tillhandahåller guider för att underlätta köp av tekniska produkter som digitalkameror, MP3 spelare, TV m.m. Vi ger konsumenterna en möjlighet att dela med sig av sina erfarenheter till andra konsumenter. Allt för att göra din e-handling så enkel och trygg som möjligt.
Tisdag 10 april kl 00:00
Avtal med Resurs Bank om konsumentkredit

Måndag 19 mars kl 23:09
Avtal med Jello.se om listning

Onsdag 13 december kl 17:16
Mobil med abonnemang

Onsdag 30 augusti kl 17:00
Nya produkterSnabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2019 Sitemap

Läs våra recensioner