0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
Torsdag 19 april kl 22:48
GNT ny leverantör till Intropris

Intropris har tecknat avtal med GNT Sweden AB rörande leveranser av produkter inom bland annat hemelektroniksektorn. Genom avtalet utökas Intropris sortiment avsevärt inom flera viktiga produktområden, bland annat med spelkonsoler, spel och annan utrusting för home entertainment.

GNT Group

GNT Group är en nordisk/baltisk distributör av IT, hemelektronik och underhållningsprodukter samt tillhörande tjänster. Huvudkontoret ligger i Tammerfors, Finland. Utvecklingen av e-handel är ett mycket viktigt strategiskt område för GNT. Vår ambition är att erbjuda marknadens bästa IT och logistiklösningar och på så sätt addera betydande värde till hela distributionskedjan. Försäljningsandelen som går genom e-handel överstiger för närvarande 70 %. I GNT Group ingår GNT Finland Oy, GNT Sweden AB, GNT Estonia SA, GNT Latvia SIA, GNT Lithuania UAB, GNT Polska Sp. z.o.o., GNT Sweden AB och GNT Norway AS.

Verksamheten i GNT Finland Oy startade i Tammerfors 1995. Bolaget övergick i finsk ägo i februari 2000.

I November 2000 expanderade GNT till de baltiska länderna. Under våren 2001 förvärvade GNT Gametech's distributionsverksamhet inom spelmarknaden. Under hösten 2003 lanserade GNT sig på den svenska marknaden med en fullskalig försäljningsverksamhet. GNT Sweden AB är lokaliserat i Norrköping. I januari 2005 etablerade GNT en fullskalig försäljningsverksamhet i Polen. Det Polska försäljningskontoret är beläget i Wroclaw. I januari 2006 förvärvades SMG Finland, SMG Sweden och SMG Norway.

Vi representerar mer än 100 leverantörer. Utöver pålitliga och snabba leveranser till konkurrenskraftiga priser, ligger vårt fokus på att erbjuda våra partners och kunder tjänster som adderar värde och effektivitetsvinster.

Korrekta leveranser är en viktig del av vår verksamhet. Detta säkerställs som en effekt av vår massiva investering i ett helautomatiserat logistikcenter i Tammerfors kombinerat med lokala delvis automatiserade logistikenheter i respektive land. Beställningar kan om så önskas levereras direkt till slutkund.

Köpet gör GNT till nordens största IT-distributör. Avtalet kommer att utvidga GNT:s verksamhet till att omfatta Norge och gör företaget till en av de ledande IT-distributörerna i Sverige. SMG:s anställda i Norge, Sverige och Finland övergår till GNT och tillsammans kommer företagen att ha närmare 1,000 anställda.

Den sammanlagda proforma intäkten från GNT och SMG var år 2004 ungefär €1.3 miljarder. Intäkterna proforma under 2005 uppskattas bli runt €1.5 miljarder.
Torsdag 6 april kl 09:25
Grattis!

Måndag 27 februari kl 11:59
PRESSRELEASE 27 februari 2006

Måndag 20 februari kl 09:07
Vinnare i tävlingen

Tisdag 14 februari kl 09:56
Bor du i Skövdetrakten?Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

` © copyright intropris.se 2005-2020 Sitemap

Läs våra recensioner