0 artiklar, 0 kr
 
   
 
      START NYHETER NYHETSBREV OM OSS KUNDTJÄNST VILLKOR
HEMELEKTRONIK
DATA
JAKT
FISKE
VITVAROR
KAMPANJER
KUNDTJÄNST
GARANTISERVICE
ÅTERKÖP
LEVERANSFRÅGOR
INFORMATION
» Om Intropris.se

» Betalning och fraktkostnad

» Integritetspolicy

» Cookiepolicy


Om Intropris.se

Intropris.se (Intropris AB - org. 556536-3982)

Se bilder från vår butik i Vimmerby, klicka här...

Intropris.se startades 2005, och är ett internetbaserat varuhus med ett brett sortiment av konsumentartiklar, i huvudsak från välkända tillverkare. Genom ett nära samarbete med specialiserade distributörer och importörer av kvalitets- och märkesvaror kan vi snabbt och effektivt administrera och leverera beställningar till ett mycket konkurrenskraftigt pris. Vårt sortiment växer ständigt, och målet är att hela tiden ligga i framkant vad gäller både teknik och kunskap, samt att erbjuda våra kunder en högklassig service.

För närvarande omfattar sortimentet artiklar inom fem huvudavdelningar, vilka i första hand inriktar sig på privatpersonens behov och efterfrågan. Genom våra fysiska butiker i Vimmerby, Eksjö, Ronneby, Eskilstuna, Vårby och Gävle möter vi kunder personligen varje dag, och får därmed en mycket bra möjlighet att få kunskap om vad våra kunder anser är viktigt.

Hos Intropris.se kan också tillverkare och importörer enkelt lansera nya produkter och nå ut brett och snabbt. Vi tillhandahåller infrastrukturen och flödet av kunder, samt ett eget bassortiment av attraktiva produkter.Snabba leveranser
Ruskigt prisvärt
Sedan 2005

UV GlasögonKAMPANJ
Skydda ögonen och se bättre under ytan.
ord. 499kr
299:-
 

JAM Rhythm WifiMusik i alla rum över Wifi. Det är klart du ska ha det.
890:-
 

` © copyright intropris.se 2005-2018 Sitemap

Läs våra recensioner